Değerli Misafirimiz,

Trakya Üniversitesi Balkan Yerleşkesi Uygulama Oteli’mize hoş geldiniz. Amacımız, konakladığınız süre boyunca size rahat ve huzurlu bir ortam sunmaktır. Herhangi bir sorunuz veya talebiniz olduğunda 24 saat boyunca Resepsiyon görevlimize ‘’0’’ı tuşlayarak ulaşabilirsiniz. Ayrıca, hizmet kalitemizi artırmak için Misafir Memnuniyet Anketimizi doldurmanız bizi çok mutlu eder.

Otelimizin Konumu ve Olanakları

Otelimiz, Balkan Yerleşkemizde yer almakta olup toplamda 29 oda ve 61 kişilik konaklama kapasitesine sahiptir. Oda dağılımı şu şekildedir:

• 26 double oda
  • 2 suit oda
  • 1 erişilebilir oda

Check-in saati 14.00, check-out saati ise 12.00’dir.

Oda Donanımları

Tüm odalarımızda şu olanaklar mevcuttur:

• Merkezi Klima Sistemi
  • Kablosuz İnternet
  • Mini Buzdolabı
  • Saç Kurutma Makinesi
  • LCD TV

Yemek ve İçecek Hizmetleri

Kahvaltı, Rektörlük Kafeterya’da sunulmaktadır. 08.00-17.00 saatleri arasında kantin menümüzde bulunan yiyecek ve içecek hizmetlerinden ücreti karşılığında faydalanabilirsiniz. Oda servisi için Resepsiyonu (‘’0’’) arayarak bilgi alabilirsiniz.

Diğer Hizmetlerimiz

• Sağlık Hizmetleri: Otelimiz, Tıp Fakültesi’ne yaklaşık 300 metre uzaklıktadır. Herhangi bir rahatsızlık durumunda Resepsiyonu arayarak yardım isteyebilirsiniz.
  • İbadet: Otelimizde mescit bulunmaktadır. Detaylı bilgi için Resepsiyonu arayabilirsiniz.
  • Otopark: Otelimizin arkasında otoparkımız bulunmaktadır. Taksi ihtiyacınız için Resepsiyondan yardım isteyebilirsiniz.
  • Eğlence ve Spor: Havuz, Fitness Center ve Tenis Kortu hizmetlerimizden faydalanmak için Resepsiyonu arayarak bilgi alabilirsiniz.

Sosyal Tesis İndirimi

Trakya Üniversitesi Sosyal Tesisleri’nden tüm misafirlerimiz %10 indirimli faydalanmaktadır.

İletişim Bilgilerimiz

Rezervasyon ve diğer bilgiler için bizimle şu numaralardan iletişime geçebilirsiniz:

• Telefon: 0284 212 71 00
  • GSM: 0530 234 9852

Konaklamanız süresince keyifli ve huzurlu bir zaman geçirmenizi dileriz. Her türlü istek ve ihtiyaçlarınız için biz buradayız.

Saygılarımızla,

Trakya Üniversitesi Balkan Yerleşkesi Uygulama Oteli Yönetimi